Színezd rózsásra otthonod!


Akinek a kedvenc színei a pink, a fukszia és ezek árnyalatai, az a mindennapokban is a föld fölött lebeg néhány centivel, és képes a szokatlan színeket és formákat is remekül társítani. Lessük el az ötletet!

Ne féljünk a merész színektől! Csupán az arányokra vigyázzunk! Ha a pink kanapé egyszínű, ám a mintás függönyön és párnákon ugyanaz az árnyalat tér vissza, nem lőttünk túl a célon. Sőt, még használhatunk néhány apró kiegészítőt, kisebb kelléket a rózsaszín más árnyalatiban is


Bátrabbak egy bolondos-színes csillárt, esetleg egy retrós tálat, babarózsaszín széket is megengedhetnek maguknak.Ha a kanapé huzata mintás, a meghatározó textilek legyenek homogének, a színes kárpit valamelyik árnyalatából, és akkor nem lesz akadálya, hogy feltűnő tónusú kisebb tárgyakat társítsunk mellé.Az igazán merészek a falat sem kímélik, de a visszafogottabbak is megpróbákozhatnak a rózsaszínnel. Elég ha egy-egy kiegészítőn jelenik meg, vagy ha más színek mellett, kisebb felületeken köszön vissza.
Szinte bármilyen más színnel jól párosítható, ám a tónusokra legyünk tekintettel! Erős pinket mindig egy másik szín pasztell árnyalatával társítsunk, és ugyanez igaz fordítva is. Azaz markáns színhez púderes-rózsás árnyalatot válasszunk.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Válasszon egyedi homlokzatszínt!
Ha ruháról vagy lakástextilről van szó, könnyen választunk színeket, de hogy milyen...
Deák Marcsi
Konyha színeinek összehangolása
Kedves Marcsi! Konyha felújításhoz kérném szíves segítségét.
Deák Marcsi
Milyen legyen a konyhabútor?
Kedves Marcsi, a konyhabútor kiválasztásában kérném a segítségét.
Sokoldalú kanapé kislakásokba
A Hannabi praktikus kollekciója első lakásvásárlóknak készült, olyanoknak, akik kis...
Családi idill angolosan
Évek óta dédelgetett álom vált valóra, amikor elkészült Juditék angol stílusú, ízig-vérig...