Megújult a HAJDÚ legsikeresebb sorozata


A HAJDU Zrt. számára a minőségi, megbízható termékek gyártása és a termékekhez kapcsolódóan az energiahatékonyság folyamatos javítása alapvető stratégiai cél. A cég 1966 óta gyárt elektromos forróvíztárolókat. Az elmúlt több mint 50 év legsikeresebb sorozata megújult külsővel és műszaki tartalommal jelenik meg.

Az utóbbi időszakban jelentősen változtak a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. által gyártott termékkörrel kapcsolatos piaci igények, valamint komoly piaci átrendeződés is várható a 2015 szeptemberétől, több lépésben bevezetésre került Európai Uniós szabályozás, az EcoDesign miatt is. Az alap stratégiai célok és a piaci változások elvárásainak megfelelően a több évtizede gyártott, legnagyobb mennyiségben eladott elektromos forróvíztároló, a Z sorozat idén új megjelenéssel és magasabb szintű műszaki tartalommal jelenik meg Z ErP névvel.

A termék olyan nanokerámiás felületkezelt külső köpenyt kap, amelynek színe speciális „HAJDU” fehér. A belső tartály védelmét szolgáló zománcréteg több mint, 800 fokos hőmérsékleten kapja meg végleges üvegkeménységű felületét. Az alkalmazott zománc litium és titánium tartalma biztosítja a masszív acéltartály védelmét, nikkelmentessége csökkenti a környezeti terhelést. Az általunk használt üvegzománc felület a jelenleg ismert legtisztább felület, ami használati melegvíz tárolásánál alkalmazható.

A korábbi Z sorozathoz képest a Z Erp készülékek éves villamosenergia igénye, illetve hővesztesége 5-7%-al kevesebb, ami a jobb minőségű szigetelésnek köszönhető. A szigeteléshez használt poliuretán hab izopentános hajtóanyaggal a legkorszerűbb hőszigetelési technológiák közé tartozik. Az alkalmazott szigetelés vastagsága a magyar piacon megtalálható legvastagabb hőszigetelés. A termék egyszerűen kezelhető hőmérséklet szabályozóval van ellátva.

Cégünk nem csak termékeit fejleszti, hanem technológiáját is, ezáltal a környezetvédelemben is aktív szerepet vállalunk. A termékeink előállításához és működtetéséhez szükséges energiaigény környezetre gyakorolt káros hatásait folyamatosan csökkentjük, ezzel is hozzájárulva a klímavédelmi törekvésekhez. A fejlesztéseink hatására nem csak a széndioxid-kibocsátásunk csökkent összességében 4414,5 tonnával, hanem a cégcsoport egységnyi árbevételre eső energiafogyasztása is 46%-kal javult 2017 végére, 2009-hez mérten.

A 100 százalékig magyar magántulajdonban lévő HAJDU Zrt. több mint 65 éve gyártja Magyarországon, magyar emberek foglalkoztatásával megbízható, magas minőségű termékeit. (x)

HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.
4243 Téglás, külterület 0135/9. hrsz.
Tel: +36 52 582 700
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.hajdurt.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kazánok és bojlerek a Hajdutól
Legtöbbünknek a HAJDU hallatán az elpusztíthatatlan Energomat mosógépek jutnak eszébe,...
Alternatívák energiára
A legtöbb háztartásban gázt használnak fűtéshez és főzéshez, villanybojlerrel állítják...