A tapasztalat beszél belőlü(n)k...


Manapság a lakóparkok úgy nőnek ki a földből, mint eső után a gomba, mégsem vehetjük egy kalap alá őket. A lokációból adódó különbségek eleve megosztják az érdeklődőket, van, aki a nyugalom érdekében számos áldozatra képes, mások viszont ragaszkodnak az élet sűrűjéhez, ahhoz, hogy minden és mindenki elérhető közelségben legyen.

Ha megvan a kiszemelt kerület, tartsunk terepszemlét! Nem árt, ha a környék a valóságban is jól fest, nemcsak a Google Maps-en. Ezután vegyük sorra a potenciális jelölteket! Általánosságban elmondható, hogy ahol magasabb a készültségi szint, ott gyérebb a kínálat, hiszen az értékesítés gyakorlatilag az első "kapavágás" előtt megkezdődik, és a jobb fekvésű, panorámájú, ideális méretű és elrendezésű lakásokat gyorsan elkapkodják a nagyobb képzelőerővel megáldott lakáskeresők. Tehát vagy rárepülünk a "maradékra", vagy benevezünk mi is egy építkezésbe. Igen ám, de ehhez nem kis bátorság és bizalom kell, mert szépek a látványtervek, helyes a kis makett, az alaprajz is jónak tűnik, de mi a garancia arra, hogy mindez a kézzelfogható valóságában is elkészül, ráadásul határidőre?

Egy ingatlanberuházó és kivitelező cégről sokat elárulnak korábbi referenciái, de talán még ennél is hitelesebb, ha valamilyen úton-módon megismerhetjük a lakók személyes véleményét. A Siskin Cégcsoport esetében erre minden érdeklődőnek lehetősége nyílik, mert a Szépilona Lakóparkot követő projektjük, a Kondorosi Lakónegyed esetében a lakók tapasztalatait nemcsak megkérdezték, közkinccsé is tették honlapjukon

A cégcsoportot alapító Csizy Dezső szerint nem félni kell a kritikától, hanem tanulni belőle. Éveken át ebben a szellemben tevékenykedve a cégcsoport mára egy olyan ‒ kivitelezésben és szolgáltatásokban egyaránt megmutatkozó ‒ magas minőséget és színvonalat képvisel, amely bizalmat ébreszt a kétkedőkben, így aggodalom helyett boldog várakozással telik az idő a kulcsátadásig. A Siskin esetében a saját pénzügyi finanszírozás szintén megnyugtató, ami azt jelenti, hogy az építkezés ütemét nem befolyásolja az értékesítés, azaz minden a terv szerint halad, függetlenül attól, hány lakást sikerül menet közben eladni.

A minőség iránti elkötelezettség és a tapasztalat. Ezek azok a különbségek, melyek egy laikus számára is szemet szúrhatnak két építkezés, illetve két beruházó összehasonlításakor. Az már csak hab a tortán, ha megérezzük, az épülő ház ‒ leendő otthonunk ‒ valamennyi munkatárs szívügye, ezért minden támogatást megadnak ahhoz, hogy valóban jól érezzük majd magunkat a négy fal között. Segítenek menet közben testre szabni, ötleteikkel, meglátásaikkal még kényelmesebbé, komfortosabbá varázsolni otthonunkat. Ezt legújabb társasházuk, a XI. kerületben épülő Budai Bolero esetében már meg is tapasztalhatták a leendő lakástulajdonosok, akik köréhez még bátran lehet csatlakozni, ugyanis a második ütem építése 2017 augusztusában megkezdődött! (x)

www.budaibolero.hu 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás