Új fejezet az árnyékolástechnikában


Nap mint nap tapasztaljuk, milyen mérhetetlen tempóban felgyorsult a technológiai fejlődés: amire nemrég még innovatív csodaként tekintettünk, az hamarosan elavult technikai megoldássá válik. Ezt a megállíthatatlan változást természetesen az árnyékolástechnikai eszközök fejlődésében is tapasztalhatjuk.

Nem szükséges persze évente lecserélni árnyékolóinkat, de érdemes olyan modern, összehangolt eszközökbe beruháznunk, amelyek hosszú évekig szolgálják kényelmünket. Szabaduljunk meg az idejétmúlt megoldásoktól és gondolkodjunk új rendszerekben! Amit régen csak a fantasztikus filmekben láttunk, az ma már valóság: a redőnyeink reggel automatikusan felnyílnak, sötétedéskor lezáródnak, még akkor is, ha nem tartózkodunk otthon.

Házunk, lakásuk többi árnyékolója is az igényeink szerint beállított módon működhet már. Napsütésben hűsítő árnyékot adnak, de amennyiben erős szél támad, azt azonnal érzékelik és visszazárják napellenzőinket, zsaluziánkat vagy textilárnyékolóinkat. Amikor pedig elindulunk otthonról, az intelligens vezérlésű garázskapunk szinte némán kinyílik. Otthonunk gyakorlatilag önálló életre kel, hogy biztonságosan és költséghatékonyan működtesse berendezéseinket. Az automatizálás már nem azt jelenti, hogy távvezérlőt kapcsolgatunk. Az előre beprogramozott eszközök vezérlés nélkül is tökéletesen működnek, szükség esetén még jeleznek is és kommunikálnak felénk.

A különböző gyártóktól származó eltérő termékek helyett érdemes egységes, összehangolt technológiával felszerelni otthonunkat. Az Alu-Redőny Kft. árnyékolástechnikai rendszerei egymáshoz igazodva, jövőbe mutató megoldásokkal teszik kényelmesebbé életünket. Az egyedi nyílászárók, motorosan működő redőnyök, zsaluziák és teraszárnyékolóink, valamint intelligens vezérlésű garázskapuk külön-külön is választhatók, ám a termékek az átgondolt fejlesztésnek köszönhetően egymást kiegészítve, komplexen is működnek. Ilyen választék mellett már könnyű egy színekben, hangulatban és műszakilag tökéletesen összehangolt technológia mellett dönteni. (x)

További részletek: www.alu-redony.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás