Divatos színek 2017-ben


Szeretnéd a trendeket követni az idei évben is? Eláruljuk, milyen színekkel teheted divatossá otthonod 2017-ben.

színek, trend, Diego, lombzöld, rózsaszín, pink, kankalinsárga, lángvörös, mogyoróbarna, kék

Ahogy a divatban, úgy a lakberendezésben is megvannak a trendszínek, azok az árnyalatok, amelyekkel otthonodban is divatos környezetet teremthetsz. 2016-ban a rózsakvarc és a derűs kék volt ez a két szín. A 2017-es előrejelzések szerint olyan, tompább árnyalatú, természetközeli színek lesznek divatosak, melyeket a vizek, levelek, mezei virágok ihlettek.

 

Lássuk, hogyan, milyen termékekkel tudod az otthonodba csempészni ezeket a színeket:

 

Kankalinsárga:

A sárga színt sokan kedvelik, hiszen derűs hangulatot áraszt. Az élénk citromsárga helyett ezúttal a tompább verzióját ajánljuk, melyet a trendszakértők kankalinsárgának neveztek el. Válassz például egy ilyen színű függönyt, vagy dekoranyagot az otthonodba!

 

Sápadt som, Cickafark rózsaszín:

A rószaszínnek két árnyalata is divatos idén. Az egyik egy nagyon pasztelles, púderes rózsaszín, a másik pedig egy teltebb pink szín. Akár egymással is párosíthatod, kiegészítheted ezt a két tónust. Válassz rózsaszín függönyt, vagy pink bútorszövetet otthonodba!

 színek, trend, Diego, lombzöld, rózsaszín, pink, kankalinsárga, lángvörös, mogyoróbarna, kék

Lángvörös:

Mi inkább narancsnak tituláljuk ezt az árnyalatot, amit a „lángvörös” jelzővel illettek, hiszen inkább a sárga irányba hajlik. A narancs színt rendkívül sokan kedvelik, hiszen nagyon barátságos, otthonos hangulatot teremt. Azért módjával alkalmazd, ne legyen minden narancssárga. A függöny például lehet az.

színek, trend, Diego, lombzöld, rózsaszín, pink, kankalinsárga, lángvörös, mogyoróbarna, kék 

Mogyoróbarna:

A barna örök divat, most ennek egy szép világos, mogyoróbarna árnyalatát állították középpontba. Kiválóan párosítható szinte bármilyen színnel, és lakásod bármely helyiségében alkalmazhatod. Lehet például a tapéta színe is mogyoróbarna, amit kiegészíthetsz hasonló árnyalatokkal, vagy feldobhatod különféle színekkel is.

 

Trópusi szigetkék, Niagara kék, Lazúrkő kék:

A kéknek több árnyalata is trendinek bizonyul a 2017-es évben. Egy pasztelles kék árnyalat, egy olajkékre emlékeztető, illetve egy egészen sötétkék is. Ezeket az árnyalatokat bátran keverheted egymással, a végeredmény biztosan tökéletes lesz! Válassz például kék padlószőnyeget!

 

Lombzöld, Kelzöld:

A kék mellett a zöld árnyalatok is népszerűek lesznek jövőre! A lombzöld és a kelzöld nagyon szép, természetközeli árnyalatok, amelyekkel becsempészheted a fák és a növények színeit otthonodba. Egészítsd ki más, neutrális árnyalatokkal a tökéletes összhatásért! 

 

Bármelyik pompázatos színt is választod, a Diego áruházakban biztosan találsz ilyen színű terméket, hiszen az illusztrációs fotókat is ezekből válogattuk. Látogass el a hozzád legközelebb eső áruházba, vagy kattints most a weboldalra!(x)

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Egy apróság, ami aztán jelentősen befolyásolja otthona összképét
Ha éppen most tervezési fázisban van otthona felújítását illetően, akkor nagyon jó,...
Deák Marcsi
Konyha színeinek összehangolása
Kedves Marcsi! Konyha felújításhoz kérném szíves segítségét.
Deák Marcsi
Milyen legyen a konyhabútor?
Kedves Marcsi, a konyhabútor kiválasztásában kérném a segítségét.
Válasszon egyedi homlokzatszínt!
Ha ruháról vagy lakástextilről van szó, könnyen választunk színeket, de hogy milyen...
Stílusos nyár – megjelent az új OTTHON
Júliusban az OTTHON magazinnal beköltözik hozzád a nyár. Teraszvariációkat és esti...