Divatos színek 2017-ben


Szeretnéd a trendeket követni az idei évben is? Eláruljuk, milyen színekkel teheted divatossá otthonod 2017-ben.

színek, trend, Diego, lombzöld, rózsaszín, pink, kankalinsárga, lángvörös, mogyoróbarna, kék

Ahogy a divatban, úgy a lakberendezésben is megvannak a trendszínek, azok az árnyalatok, amelyekkel otthonodban is divatos környezetet teremthetsz. 2016-ban a rózsakvarc és a derűs kék volt ez a két szín. A 2017-es előrejelzések szerint olyan, tompább árnyalatú, természetközeli színek lesznek divatosak, melyeket a vizek, levelek, mezei virágok ihlettek.

 

Lássuk, hogyan, milyen termékekkel tudod az otthonodba csempészni ezeket a színeket:

 

Kankalinsárga:

A sárga színt sokan kedvelik, hiszen derűs hangulatot áraszt. Az élénk citromsárga helyett ezúttal a tompább verzióját ajánljuk, melyet a trendszakértők kankalinsárgának neveztek el. Válassz például egy ilyen színű függönyt, vagy dekoranyagot az otthonodba!

 

Sápadt som, Cickafark rózsaszín:

A rószaszínnek két árnyalata is divatos idén. Az egyik egy nagyon pasztelles, púderes rózsaszín, a másik pedig egy teltebb pink szín. Akár egymással is párosíthatod, kiegészítheted ezt a két tónust. Válassz rózsaszín függönyt, vagy pink bútorszövetet otthonodba!

 színek, trend, Diego, lombzöld, rózsaszín, pink, kankalinsárga, lángvörös, mogyoróbarna, kék

Lángvörös:

Mi inkább narancsnak tituláljuk ezt az árnyalatot, amit a „lángvörös” jelzővel illettek, hiszen inkább a sárga irányba hajlik. A narancs színt rendkívül sokan kedvelik, hiszen nagyon barátságos, otthonos hangulatot teremt. Azért módjával alkalmazd, ne legyen minden narancssárga. A függöny például lehet az.

színek, trend, Diego, lombzöld, rózsaszín, pink, kankalinsárga, lángvörös, mogyoróbarna, kék 

Mogyoróbarna:

A barna örök divat, most ennek egy szép világos, mogyoróbarna árnyalatát állították középpontba. Kiválóan párosítható szinte bármilyen színnel, és lakásod bármely helyiségében alkalmazhatod. Lehet például a tapéta színe is mogyoróbarna, amit kiegészíthetsz hasonló árnyalatokkal, vagy feldobhatod különféle színekkel is.

 

Trópusi szigetkék, Niagara kék, Lazúrkő kék:

A kéknek több árnyalata is trendinek bizonyul a 2017-es évben. Egy pasztelles kék árnyalat, egy olajkékre emlékeztető, illetve egy egészen sötétkék is. Ezeket az árnyalatokat bátran keverheted egymással, a végeredmény biztosan tökéletes lesz! Válassz például kék padlószőnyeget!

 

Lombzöld, Kelzöld:

A kék mellett a zöld árnyalatok is népszerűek lesznek jövőre! A lombzöld és a kelzöld nagyon szép, természetközeli árnyalatok, amelyekkel becsempészheted a fák és a növények színeit otthonodba. Egészítsd ki más, neutrális árnyalatokkal a tökéletes összhatásért! 

 

Bármelyik pompázatos színt is választod, a Diego áruházakban biztosan találsz ilyen színű terméket, hiszen az illusztrációs fotókat is ezekből válogattuk. Látogass el a hozzád legközelebb eső áruházba, vagy kattints most a weboldalra!(x)

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Stílusos nyár – megjelent az új OTTHON
Júliusban az OTTHON magazinnal beköltözik hozzád a nyár. Teraszvariációkat és esti...
Deák Marcsi
Konyha színeinek összehangolása
Kedves Marcsi! Konyha felújításhoz kérném szíves segítségét.
Deák Marcsi
Milyen legyen a konyhabútor?
Kedves Marcsi, a konyhabútor kiválasztásában kérném a segítségét.
Marokkói hangulatban
Hunyd be a szemed és képzeld el, hogy a marokkói tengerparton, pálmafák árnyékában...
Pesti bérház férfias eleganciával
    Egy körfolyosós bérház belső udvarra néző kis lakása is képes megújulni, ha...