Válaszd ki otthonod stílusát


Otthonod berendezésekor nagyon fontos, hogy kiválaszd, melyik stílus áll a legközelebb hozzád. Ez iránymutatóként szolgál a vásárlásokkor, így elkerülheted, hogy mindent megvegyél, ami az utadba kerül, és megtetszik. Melyik inspiráló enteriőr áll hozzád legközelebb? Válaszd ki most a kedvencedet!

Diego, stílus, tapéta, függöny, bútorszövet, kárpit

Jó, ha a stílus passzol az egyéniségedhez, hiszen így az otthonod igazán személyre szabott lesz, és megnyugtató légkört teremthetsz, amikor munka után hazaérsz, vagy ha otthon kapcsolódnál ki hétvégén. Lássuk, melyik illik hozzád a leginkább!

 

Romantikus

Ábrándozó, álmodozó, romantikus személyiség vagy, aki virágminták és nőies színek között érzi magát a legjobban? Akkor számodra az a legjobb választás, ha finom színekkel (vanília, púder, rózsaszín, lila) veszed körbe magad, és mindezt megbolondítod némi virágmintával is!

Diego, stílus, tapéta, függöny, bútorszövet, kárpit

Bohém

Sziporkázó, bohém természet vagy, aki szívesen járja a nagyvilágot, és ismerkedik meg különböző, akár egzotikus kultúrákkal? Nem félsz a színektől sem? Ez esetben színes cementlapmintával díszített tapétát ajánlunk neked, amihez hasonlóan színes kiegészítőket is párosíthatsz.

Diego, stílus, tapéta, függöny, bútorszövet, kárpit

 

Elegáns

Kifinomult, elegáns stílussal rendelkezel, szívesen viselsz szép blúzokat akár hétköznapokon is, és az otthonodban is szereted az ízléses megoldásokat? Hozzád egy igazán választékos környezet illik, amihez gyöngyházfényű tapétát ajánlunk, sötét színű padlóval, szép formájú, kárpitos bútorokkal.

 Diego, stílus, tapéta, függöny, bútorszövet, kárpit

Hagyománytisztelő

Szereted a földszíneket, a barna árnyalatait, és a nagyitól örökölt bútorokkal veszed körbe legszívesebben magad? Szenvedélyesen gyűjtöd a régi tárgyakat, könyveket? Számodra olyan környezetet ajánlunk, ami ehhez jó alapot teremt. A könyvtármintás tapétánkat imádni fogod!

Diego, stílus, tapéta, függöny, bútorszövet, kárpit 

Nagyvilági

Modern, városi nő vagy, aki a legutolsó divat szerint öltözik, és szereti, ha az otthona is követi ezeket a trendeket? Akkor neked ajánljuk az egyik legújabb őrületet, a dzsungelmintás tapétát, amely igazán figyelemfelkeltő lesz otthonodban. A mintázatra ráerősíthetsz egy kanapé, vagy fotel bevonásával is!

 Diego, stílus, tapéta, függöny, bútorszövet, kárpit

Az egyes stílusokhoz tartozó „hozzávalókat” megtalálod a Diego áruházakban, illetve a weboldalon! Böngészd át most a kínálatot, és találd meg kedvenceid!(x)

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


A mesélő tapéta
Íme egy tapéta, ami mesék tucatjait rejti magában! Nem is kell más a kicsalogatásukhoz,...
Öltöztesd fel a lakást
Sokszor mondják, hogy függöny nélkül egy lakás nem is lehet igazán otthonos. A Society6-nél...
Geometria a falburkolaton
A Jupiter 10 design márkát a közelmúltban alkotta meg Bruno Basso és Christopher...