Exclusive tapéták és függönyök


Otthonod egyedi hangulatának megteremtéséhez nagyban hozzájárulnak a választott tapéták illetve textilek, függönyök. Ezúttal a Diego magas minőségű termékeiből szemezgetünk.

Diego, Exclusive, tapéta, függöny

 

A Diego kínálatában a laminált padlók, szőnyegek, padlószőnyegek mellett tapéták, függönyök, valamint karnisok és bútorszövetek közül is válogathatsz. A tapétakínálat nemrégiben magas minőségű, Exclusive darabokkal gazdagodott, melyek között számos különleges mintával díszített, fénylő, csillogó, glitteres változat is helyet kapott.

Diego, Exclusive, tapéta, függöny 

Ezeket a típusokat remekül használhatod abban az esetben, ha egy falat különlegessé szeretnél tenni, például a nappaliban a kanapé vagy a nappali bútor mögött, esetleg a hálószobában az ágy mögött. A még egyedibb hatás érdekében akár egymással is kombinálhatod őket!

Diego, Exclusive, tapéta, függöny 

A függönyöknek szintén fontos szerep jut, amikor otthonodat felöltözteted - textilek nélkül sivár, és unalmas lenne. Ha fényűző, pompás hangulatra vágysz, akkor ahhoz nemes, csillogó anyagokat válassz, melyek akkor mutatnak a legjobban, ha gazdagon redőzöttek, és minél több szép hullámot alkotnak.

Diego, Exclusive, tapéta, függöny 

A függöny része a karnis is, amellyel szinte megkoronázhatod azt, illetve szép elkötőt is választhatsz hozzá, amellyel szükség esetén a sötétítő függönyt tudod oldalra fogatni, vagy összefogni.

Diego, Exclusive, tapéta, függöny

 

Ha kiválasztasz akár egy szép tapétát, vagy függönyanyagot, fontos, hogy koncepcióban gondolkodj, azaz ne csak önmagában nézd, hanem igyekezz minél harmonikusabban összeválogatni a hozzávalókat színben, anyagban és stílusban is!

 

Az Exclusive tapétákat és függönyöket keresd a Diego áruházakban, vagy a weboldalon. (x)

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


A mesélő tapéta
Íme egy tapéta, ami mesék tucatjait rejti magában! Nem is kell más a kicsalogatásukhoz,...
Öltöztesd fel a lakást
Sokszor mondják, hogy függöny nélkül egy lakás nem is lehet igazán otthonos. A Society6-nél...
Geometria a falburkolaton
A Jupiter 10 design márkát a közelmúltban alkotta meg Bruno Basso és Christopher...