Nagyon baba


Mindenki életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, bővíteni szeretné a családot, eljött az ideje a gyermekvállalásnak. Egy kisbaba megérkezése a legcsodálatosabb időszak, mindent megteszünk annak érdekében, hogy felkeressük és biztosítsuk gyermekünk számára mindazt, amire csak szüksége lehet.

 


A babavárás öröme az élet nagy ajándéka. Megváltozik minden általa.
Az anyaságra felkészülni nem könnyű feladat. Az öröm mellett az ijedtség természetes velejárója ennek az áldott állapotnak. Amikor végre megszületik a baba, szembesülünk azzal, hogy most már valóban, véglegesen felnőttünk. Egy törékeny élet van a kezünkben. Vigyáznunk kell rá, és a lehető legjobban gondoskodni róla. Végül persze rájövünk, hogy feleslegesen aggódtunk annyit.

A Mária Bababolt abból a célból jött létre, hogy megkönnyítse a vásárlást és felkészülést a kismamák, a szülők számára, és garantáltan kiemelkedő, minőségi termékekhez juttassa vásárlóit kedvező áron.

 

Termékeink között mindent megtalál, amire gyermekének és Önnek szüksége lehet a terhesség alatt és után.

 

Széles skáláját kínáljuk gyermek -és babaruháknak, játékoknak, babaápolási termékeknek, bútoroknak, babakocsiknak, autósüléseknek, bababiztonsági eszközöknek. Kismama termékeink, mint a szoptatós párnák, hasleszorítók, ápolókrémek, hálóingek, mellszívók, mellápoló termékek megkönnyítik a várandósság idejét, segítenek a nagy napra való felkészülésben.


Személyes vásárlás esetén segítőkész eladóink minden nap 10-19 óra között várják Önt 700 négyzetméteres kétszintes üzletünkben a 13. kerületben, a Visegrádi utca 25. szám alatt. Webáruházunk böngészése közben pedig az újonnan bevezetett chat funkciónak köszönhetően kérdezhet eladóinktól, szakszerű segítséget kaphat kérdései esetén, sőt változatos kuponakcióinkkal kedvezményesen vásárolhat. Ráadásul 5000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítjuk ki a megrendelt termékeket, továbbá 20 napos visszavásárlási garanciával élhet.

 

Facebook oldalunkon követheti az akciókat, nyereményjátékokat, értesülhet a legfrissebb hírekről, érdekes és hasznos cikkeket olvashat.

Változatos akciókkal és megújuló termékkészlettel várunk minden kedves Kismamát, Apukát, Nagyszülőt.

www.bebibolt.hu


A babavárás öröme az élet nagy ajándéka. Megváltozik minden általa!(X)

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Művészi ágyneműk és más vidámságok gyerekeknek
Őzek és katicák, színes falevelek között éneklő madárkák - az erdő és a természet...
Kamarás Borbála
Gyerekszobák átalakítása
Kedves Borbála! Szeretnénk a gyerekszobáinkat kicsit átalakítani.
Kamarás Borbála
Kislányok szobájának átalakítása
Kedves Borbála! Két kislányom szobájának átalakítása előtt állunk.
Gyerekbútorok több generációra tervezeve
Egyedi fa bútorok, amelyek kiállják a változó trendek próbáját, így hosszú évtizedeken...
Gyerekpárnák, mint építő játékok
Az ötlet, hogy a párna egy újabb funkciót is betöltsön, sokaknak eszébe jutott már,...