Vezeték nélküli megoldásokkal életre kel a lakás


Hallottál már a Somfy io-homecontrol vezetéknélküli megoldásairól? Velünk egyszerűen és biztonságosan működtetheted otthonod berendezéseit, anélkül, hogy magas telepítési költségek merülnének fel, vagy éppen belezavarodnál a berendezéseit körülvevő kábelrengetegbe. A rendszer előnye, hogy utólag is bővíthető, sőt , ha csak lakásod egyes részeit automatizáltad, már akkor is érdemes váltani. Io-technológiával működő rendszereink közé tartoznak a Somfy árnyékolómotorok, a Philips Hue világítótestek, vagy éppen garázs- és kertkapuk.

Somfy, vezetéknélküli, okosotthon, biztonság, Io-technológia, árnyékolók, kertkapu, világítás. garázskapu

 

A rendszer teljes mértékben biztonságos. A mobilapplikáció segítségével irányítható rendszer folyamatosan visszajelzést küld, ezáltal nincs kétség afelől, hogy a redőnyt lehúztad, vagy a kaput bezártad. Attól sem kell tartanod, hogy betörnek a házba, mivel minden ház egyedileg egy 128 bites kódrendszerrel van titkosítva, amelyet csak a tulajdonos tud megváltoztatni, illetve egy biztonsági kulcs is tartozik minden rendszerhez.

Irányítsd alkalmazásokkal otthonodat!

Somfy, vezetéknélküli, okosotthon, biztonság, Io-technológia, árnyékolók, kertkapu, világítás. garázskapu

 

Egyedileg beállított forgatókönyv alapján, kényelmesen, bárhonnan és bármikor leellenőrizheted, hogy ablakaidat becsuktad, árnyékolóidat lehúztad. Nem kell aggódnod, ha elfelejtettél valamit, mindent könnyen és egyszerűen leellenőrizhetsz a mobilkészüléked segítségével.

Az automatizált napellenző segítségével hangulatosabbá varázsolhatod a délutáni kávézást. Beállíthatod, hogy mennyire legyen letekerve a napellenző, vagy milyen színű és erősségű legyen a világítás, sőt akár kedvenc zenéidet is hozzárendelve pihenheted ki a hosszú nap fáradalmait.

Hogy mi fog  várni otthon? -  A helymeghatározónak köszönhetően, az előre beállított forgatókönyv! Például, hazaérkezéskor automatikusan kinyílik a kapu, felkapcsol a világítás, felhúzódik a redőny. Elképzelni se tudod, hogy mindez lehetséges? Akkor nincs más teendő, mint kipróbálni a Somfy által kínált megoldásokat!(x)

 

Bővebb információ www.somfy.hu

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Az igazán gondtalan otthon titka
Manapság már nem csak azért építünk házat, hogy fedél legyen a fejünk fölött. A modern...
Kamarás Borbála
Milyen színű és anyagú legyen a konyhabútorom?
Kedves Borbála! Költözés előtt állunk, ami sok-sok kérdést vet fel. Dönteni pedig...
Bárány Sándor
Lehet-e falfűtést alkalmazni vert falú házban?
Tisztelt Sándor! Házvásárlás után vagyunk és falfűtést szeretnénk a házba. Az lenne...
Hol kapok üveg küszöböt?
Kedves Borbála! A fürdőszobai küszöb helyett szeretnék egy üveglappal lefedett küszöböt,...
…és mi lesz a biztonsággal?
Végre megvan az álomotthon, be is van rendezve, sőt, még biztonsági ajtót is vett....
Betörésvédelem hatékonyan
A vagyonvédelem egyik leghatásosabb módja a mechanikus védelem, mely azt jelenti,...