Ősz érkezik a HOTEL VÉCSECITY****-be (x)


A HOTEL VÉCSECITY**** szemet gyönyörködtető színfalai közé belépő új szereplő, az ősz nemcsak színpompájában kínál szépségeket, hanem - kitárva kapuit - új programokkal is megörvendezteti vendégeit. Érezzék múlhatatlan fiatalságukat az öreg falak között.

Az új évszak új programokra csábít és az ősz különösen kedvez a parkban eltöltött relaxációs sétáknak, a tóparton való olvasgatásnak, a tavon ringató csónakázásnak, laza kerékpártúráknak, erdei kocsikázásnak. Az estéken a wellness teljes körű kínálata, borestek, az olvasó és kártyaszoba, retro mozi ésmozgásra  invitáló retro zene, képzőművészeti  kiállítások vagy a Cityben tett bolyongás lehetősége várja a vendégeket. Ez a VÉCSECITY. A mozgalmas nyugalom szigete. A fiatalság megőrzésének szuggesztív ígérete. Maga a létesítmény is, mint egész. Ismerjék meg! Önök, akik már túl vannak az élet delén. A „VÉCSECITY ŐSZ”  szeptember 1-től várja a nyugdíjas és a nem nyugdíjas vendégpárokat „korhű” kedvezményekkel.

A HOTEL VÉCSECITY**** bizonyosan a családok igaz barátja, a  hotel egyik része, a City, a családoknak készült, nemcsak „egyszerű” látványosság Hernádvécsén. Igaz, hogy a nyár – mint mindig – most is gyorsan elszaladt, de még alig kezdődött el a suli, máris itt az őszi szünet. Örüljünk neki és töltsük el hasznosan úgy, hogy ne csak költsünk, gazdagodjunk is!

A kastélyba zárt város négy egysége – Kastély, City, Zöld Ház, Vörös Torony – közül a City különleges házai, terei, korzói és színpada a sarokban megbúvó mini city-vel, jogossá teszik a kérdést: miért  nem vagyunk még mi is gyerekek. Csocsó, mozi és rex mellett várja a családokat a kastélykerti tó, melyen két csónak várakozik az evezni vágyó srácokra és az apukákra. A tó túlsó oldalán található a panoptikum időszakos interaktív, kézműves foglalkozásokkal. A Hajdú Udvar maga a komplex gyerekparadicsom. Előtte strandfoci, tenisz, ping-pong. Körülötte az állatsimogató interakciós tere, a póniktól a nyuszikig. Benne kemencés foglalkoztató szobával. Fölötte a kilátó, egyedülálló kilátással a Cserehátra.

S mi van, ha kimozdulunk a VÉCSECITY kilenc hektáros világából? Kezdődnek a szüretek körös körül. Tállya, Mád, Tarcal Tokaj, egy karnyújtásnyira kínálja az alkalmi élményt. És mindenhol a szebbnél szebb természeti és építészeti, historikus környezet kíséri a barangolásokat.

A HOTEL VÉCSECITY****, a kastélyba zárt város „útikönyve” így fogalmaz: a Középpontban Hernádvécse.Tizenegy – közelebbi, távolabbi – csodálatos útvonalat ajánl a hotel. Ezek mindegyike egy-egy kis felfedező túra, régi titkokkal, izgalmas történésekkel - mindez többségében idilli természeti körítéssel. Lapozzák át útikönyvünket és egy pohár bor mellett válasszák ki a holnapi uticélt. Hol? Természetesen a HOTEL VÉCSECITY***-ben.

A VÉCSECITY honlapján (www.vecsecity.hu) teljes részletességgel tájékozódhatnak a hotel őszi ajánlatairól.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Hőszivattyú kisokos – kérdések és válaszok
1. Mi a hőszivattyú? A hőszivattyú egy olyan rendszer, amellyel a környezetünkben...
Nemess Tímea
Egy lyukas fürdőkád hogyan javítható?
Kedves Tímea! A tanácsát szeretném kérni!
Nemess Tímea
Vízálló tapétát a fürdőszobába
Kedves Tímea, felújítom panellakásomat és a csempék helyett vízálló tapétát szeretnék...
Az ötcsillagos Lotus Therme Hotelben minden pillanat rólad szól
Hévízen található az 1996-ban megnyílt, ötcsillagos szállodaként működő Lotus Therme...
Hőszigetelést tervez? Segítünk…!
Itt a tél és ismét hideg a fal, a padló, húznak az ablakok? Újra a bőrünkön érezhetjük,...