Hurrá, nyaralunk – ezúttal Egerben!(x)


Az ország északkeleti részében, a Mátra és a Bükk között van egy városka, mely Magyarország egyik legszebb és legváltozatosabb történelmi helyszíne: Eger, a barokk gyöngyszem. A város az utóbbi években jelentős fejlődésnek indult, hiszen a belváros rehabilitációs program keretében új köntösbe öltözött a Dobó tér és a környező utcák, illetve jelenleg is folyik az egri Vár felújítása. 

Hotel Eger&Park****

 

Egész évben rengeteg program várja a városlakókat és az ide látogató turistákat - legyen fiatal vagy idősebb, egyedülálló vagy családos -, mindenki biztosan megtalálja a számára megfelelő programot.

Ebben szállodánk, a Hotel Eger & Park**** is jelentős szerepet játszik, hiszen rendezvényközpontunk számos kulturális és sportesemény központi helyszíne. Mindezt az is bizonyítja, hogy a Magyar Paralimpia Válogatott ezüst fokozatú támogatóiként jelenleg a Judo paralimpiai kvalifikációs Világkupa verseny házigazdái vagyunk.

Hotel Eger&Park****

 

Mit ajánlunk a nyári szünetre?

Csomagjainkat igyekszünk úgy összeállítani, hogy az ne csak egy egyszerű szállodai pihenés, hanem egy felejthetetlen nyaralás legyen. A nyári időszakra a nap szerelmeseinek kedvezünk, hiszen Napimádóknak szóló 5 éjszakás ajánlatunk a bőséges reggelin és vacsorán kívül koktélt, kedvezményes italfogyasztást, hidromasszázs ágyhasználatot és 3 alkalommal egész napos belépést biztosít a Török Fürdőjéről, gyógyvizeiről és élménymedencéiről híres egri Strand- és Termálfürdőbe. Belvárosi szálloda lévén minden főbb nevezetesség néhány perces sétával elérhető, így az autót a szálloda sorompóval zárt, kamerával megfigyelt területén hagyhatjátok.

Hotel Eger&Park****

 

Legszuperebb programok, amin legalább egyszer részt kell venni!

A Bárzenész találkozótól kezdve a Bikavér Ünnepen át, az Agria Nyári Játékok változatos előadásai a Várban vagy a Líceumban, Szépasszonyvölgyi programok, Zenei Fesztiválok a Bolyki Völgyben, Végvári Vigasságok… soroljuk tovább?  Mert még ennél is több van, csak a megfelelő időpontot kell hozzá kiválasztani. Hívjatok, írjatok, kérdezzetek, foglaljatok, módosítsatok, érkezzetek meg, érezzétek nagyon jól magatokat és gyertek vissza még egyszer – mert Egerből sosem elég!

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Hogyan válasszunk klímát?
Elstartolt a nyár! Idén igazán kegyes hozzánk az időjárás, már hetek óta élvezhetjük...
Kamarás Borbála
Milyen színű kiegészítőket és laminált padlót válasszak?
Kedves Borbála! Szürke szövet, fehér bőr az ülőgarnitúrám, vettem hozzá szürke ezüst,...
Milyen színekkel rendezzük be a nappalit?
Üdvözlöm Borbála! 22 négyzetméteres nappalinkat szeretnénk berendezni, ahol a laminált...
Deák Marcsi
Hogyan hangolja össze otthonom színeit?
Kedves Marcsi ! Örök dilemma: SZÍNRE HANGOLNI. Ahány lakás, annyi kérdés, kívánság....
Az ötcsillagos Lotus Therme Hotelben minden pillanat rólad szól
Hévízen található az 1996-ban megnyílt, ötcsillagos szállodaként működő Lotus Therme...
Kényelem és elegancia exkluzív környezetben
Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája mindössze 600 méterre fekszik a világhírű hévízi...