Hurrá, nyaralunk – ezúttal Egerben!(x)


Az ország északkeleti részében, a Mátra és a Bükk között van egy városka, mely Magyarország egyik legszebb és legváltozatosabb történelmi helyszíne: Eger, a barokk gyöngyszem. A város az utóbbi években jelentős fejlődésnek indult, hiszen a belváros rehabilitációs program keretében új köntösbe öltözött a Dobó tér és a környező utcák, illetve jelenleg is folyik az egri Vár felújítása. 

Hotel Eger&Park****

 

Egész évben rengeteg program várja a városlakókat és az ide látogató turistákat - legyen fiatal vagy idősebb, egyedülálló vagy családos -, mindenki biztosan megtalálja a számára megfelelő programot.

Ebben szállodánk, a Hotel Eger & Park**** is jelentős szerepet játszik, hiszen rendezvényközpontunk számos kulturális és sportesemény központi helyszíne. Mindezt az is bizonyítja, hogy a Magyar Paralimpia Válogatott ezüst fokozatú támogatóiként jelenleg a Judo paralimpiai kvalifikációs Világkupa verseny házigazdái vagyunk.

Hotel Eger&Park****

 

Mit ajánlunk a nyári szünetre?

Csomagjainkat igyekszünk úgy összeállítani, hogy az ne csak egy egyszerű szállodai pihenés, hanem egy felejthetetlen nyaralás legyen. A nyári időszakra a nap szerelmeseinek kedvezünk, hiszen Napimádóknak szóló 5 éjszakás ajánlatunk a bőséges reggelin és vacsorán kívül koktélt, kedvezményes italfogyasztást, hidromasszázs ágyhasználatot és 3 alkalommal egész napos belépést biztosít a Török Fürdőjéről, gyógyvizeiről és élménymedencéiről híres egri Strand- és Termálfürdőbe. Belvárosi szálloda lévén minden főbb nevezetesség néhány perces sétával elérhető, így az autót a szálloda sorompóval zárt, kamerával megfigyelt területén hagyhatjátok.

Hotel Eger&Park****

 

Legszuperebb programok, amin legalább egyszer részt kell venni!

A Bárzenész találkozótól kezdve a Bikavér Ünnepen át, az Agria Nyári Játékok változatos előadásai a Várban vagy a Líceumban, Szépasszonyvölgyi programok, Zenei Fesztiválok a Bolyki Völgyben, Végvári Vigasságok… soroljuk tovább?  Mert még ennél is több van, csak a megfelelő időpontot kell hozzá kiválasztani. Hívjatok, írjatok, kérdezzetek, foglaljatok, módosítsatok, érkezzetek meg, érezzétek nagyon jól magatokat és gyertek vissza még egyszer – mert Egerből sosem elég!

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kényelem és elegancia exkluzív környezetben
Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája mindössze 600 méterre fekszik a világhírű hévízi...
Kamarás Borbála
Milyen színű kiegészítőket és laminált padlót válasszak?
Kedves Borbála! Szürke szövet, fehér bőr az ülőgarnitúrám, vettem hozzá szürke ezüst,...
Milyen színekkel rendezzük be a nappalit?
Üdvözlöm Borbála! 22 négyzetméteres nappalinkat szeretnénk berendezni, ahol a laminált...
Deák Marcsi
Hogyan hangolja össze otthonom színeit?
Kedves Marcsi ! Örök dilemma: SZÍNRE HANGOLNI. Ahány lakás, annyi kérdés, kívánság....
Vakáció otthon
Egyszerre nyári lak, alkotóműhely és családi-baráti partik helyszíne ez a szentendrei...
Nyári hangulat Ibizától a Balatonig - Itt az új OTTHON
Augusztusban az OTTHON magazinnal izgalmas kalandozásra hívunk. Nézd meg velünk a...