Stílusos virágdekor, trendi ötletek


Szeptemberben újra megnyitja kapuit a Nagybani Virágpiac és virágillatba borul Szigetszentmiklós, ahol 20. alkalommal rendezik meg a Hortus Hungaricust, hazánk legnagyobb kertészeti szakkiállítását és vásárát. Ha szeretnéd látni a legtrendibb lakberendezési tippeket, vagy a legszebb virág újdonságokat, akkor a három napos rendezvény kihagyhatatlan programot nyújt az egész családnak.

Praktikus növény- és faápolási tanácsokat, ötleteket meríthetnek a lakberendezési trendek iránt érdeklődők a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Enteriőr Lakberendezési Verseny és Kiállításon, ahol bemutatják, hogy a növényekkel, virágokkal díszített lakások élhetőbb minőséget biztosítanak és hogy milyen színek harmonizálnak egymással. Emellett pedig a több mint 1000 nm – es vásártéren mindehhez akciósan is beszerezhetők a növények és a dekorációs kellékek.

 

A nagy bevásárlás előtt azonban érdemes megcsodálni a több mint 300 nm – es hungaricumok széles skáláját felvonultató Magyar Termék Standot és a hazai virágtermesztők legszebb termékeit.

Kihagyhatatlan a Jövő Kertépítő Mesterei vagy a legkisebb, óvodás korosztály által épített ötletes bemutató kertek megtekintése.

Amíg a Hölgyek vásárolnak, addig a család férfi tagjai kipróbálhatják a legújabb kerti kisgépeket, és idén is nagy látványosság lesz a STIHL Timbersport láncfűrészes világbajnoki bemutató. 

A család legkisebb tagjait sem hagyjuk unatkozni, hiszen szombaton és vasárnap is gyermekműsorokkal várjuk őket a szabadtéri színpadon, de részt vehetnek egy öt állomásos, ÖKO játékban is, ahol kiszámolhatják ökológiai lábnyomukat vagy megismerhetik a komposztálást, de célba lőhetnek Óriás szelektív csúzlival is, és ha ez még mindig nem lenne elég, akkor Öko kézműves szigetünkön a kézügyességüket is tesztelhetik.

De Nem csak a legkisebbek tesztelhetik kézügyességüket, hanem a vállalkozó szellemű felnőttek is, hiszen újra indul a „Legszebb Őszi Csokor” virágkötészeti pályázat, amelyre bárki jelentkezhet. A kézben kötött csokor készen hozható, bármilyen virágkötészeti stílusban elkészíthető. A részletes jelentkezési feltételekről tájékozódjon a rendezvény honlapján.

A rendezvényre ingyenes VIRÁGJÁRATOK indulnak, de a gépkocsival érkezők is ingyenesen parkolhatnak.

Ennyi program mellett biztos, hogy a család összes tagja, illetve a kert és a lakberendezés szerelmesei is megtalálják a számításukat, tehát az idei Hortus Hungaricust már most érdemes betervezni a naptárba. (x)

Időpont: szeptember 20-21. 

Helyszín:a szigetszentmiklósi Nagybani Virágpiac

 

Részletesen rendezvényünkről a www.hortushungaricus.hu oldalon tájékozódhat.

 

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Hogyan integráljuk a fürdőszobát a lakótérbe?
Míg a korábbi évtizedekben a fürdőszoba csupán alapvető funkcióját töltötte be,...
Massány Edina
Mire lehet jó egy lábas kád a kertben
Kedves Edina, wellness sarkot szeretnénk a kertbe.
Deák Marcsi
Hogyan rendezzem be a szobámat?
Kedves Deák Marcsi! A szobám berendezésében kérnék tanácsot.
Design és lakberendezés ősszel
Az ősz nem csak az iskolakezdés, hanem az építkezések befejezésének, a lakások berendezésének...
Láss túl a határokon! Magyar Innováció a virágok között
Egyik elismerést kapja a másik után a Kun Richárd által megalkotott flAVATAR fantázianévre...