Adományozó kampány: támogasd az egyszülős gyerekek iskolakezdését


Az iskolai felszerelések virtuális megvásárlásával nemcsak a gyermeküket egyedül nevelő anyukáknak és apukáknak segíthetsz, de könnyebbé és szebbé teheted egy gyermek iskolakezdését is. 

A Bonami adománygyűjtő kampányt indít "Jó veled az iskolakezdés" néven az Egyszülős Központtal közösen, amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy iskolai felszerelések virtuális megvásárlásával nemcsak a gyermeküket egyedül nevelő anyukáknak és apukáknak segíthetünk, de ezáltal könnyebbé és szebbé tehetjük egy gyermek iskolakezdését. Az augusztus 1-jén induló adományozó kampány nagykövete Huszárik Kata, Jászai Mari-díjas magyar színésznő.

 

Állj egy jó ügy mellé és segíts, hogy az egyszülős gyerekek egyenlő eséllyel kezdhessék a tanévet! 

Ha tetszik a kampány, oszd meg ismerőseiddel is! Ha még több információt szeretnél, nézd meg a videót

Az Egyszülős Központ felmérései szerint, ma Magyarországon több mint félmillió gyereket egyetlen szülő nevel és kb. 300 000 családból hiányzik az egyik szülő. Ebben az élethelyzetben az egyik legnagyobb kihívást sokszor a problémás pénzügyi helyzet jelenti. Míg egy teljes családban a gyermekekre és a háztartásokra fordított kiadásokat két jövedelemből fizetik, az egyedülálló szülőnek minden költséget meg kell szorítania és egyedül kell meghoznia minden fontos döntést. Ezért is szeretnénk segíteni ebben a rászoruló családoknak, hogy gyermekeik számára könnyebbé és szebbé tegyék az új tanévet!

Fotó: Pelsőczy Csaba 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás