Szabadon álló kád: igazi Spa élmény otthonra


Új reneszánszukat élik a szabadon álló kádak, egyre többen jönnek rá, hogy a kád nem egy elrejtendő, beépítendő eleme a fürdőszobának, hanem  dísze lehet a helyiségnek. Régen általános volt, ma viszont már-már luxusszámba megy?

kád, szabadon álló, fürdőszoba, trend, hálószoba, Niagara Wellness, VS Fürdőszoba szalon

 

Régi idők nyugalma modern köntösben

A régi szép időkben lábakon álló kádak vagy fürdődézsák voltak a legtöbb háztartásban – legalábbis, ahol a lakók megengedhettek maguknak ilyen fényűzést. Egyfajta rituálé volt a fürdés, hosszas előkészületekkel. A teljes tisztálkodás néhány órát vett igénybe a vízmelegítéstől a szárítkozásig. Azóta sokat változott a világ: ma már gyakorlatilag minden lakásban van fürdőszoba, folyó vízzel, és a korábbi fürdő-szeánsz leginkább egy gyors zuhannyá redukálódott.

De a kényeztető, stresszlevezető fürdő mit sem veszített az értékéből: elmerülni a habokban és megtisztulni ma is éppolyan olyan üdítő, mint egykoron volt. Miért ne adnád meg a módját?

kád, szabadon álló, fürdőszoba, trend, hálószoba, Niagara Wellness, VS Fürdőszoba szalon

A Niagara wellness-kádjai egy letűnt kor nyugalmát hozzák magukkal a fürdőszobába, ahol a fürdés nem csak tisztálkodás, hanem relaxáló, meditatív program is. Ugyanakkor viszont a modern vonalvezetés és a stílusos dizájn bármely mai lakásban megállja a helyét, sőt!

Az elmúlt évtizedek modern fürdőszobája egy viszonylag kicsi helyiséget jelentett, ahol a kád a fal mellé, vagy a sarokba szorult, és csupán használati tárgyként jelent meg. Az elsődleges szempont a funkció volt – a dizájn csak második lehetett a sorban.

Az utóbbi években azonban újra egyre népszerűbbek lettek a szabadon álló kádak, amiket bűn lenne a sarokba száműzni: egy nagyobb helyiségben, a központi térben elhelyezett fürdőkád különleges, elegáns hangulatot teremt, igazi szobává avatja a sokszor hanyagolt fürdőhelyiséget.

kád, szabadon álló, fürdőszoba, trend, hálószoba, Niagara Wellness, VS Fürdőszoba szalon

 

Fürdőkád a hálószobában

Új trend terjed a lakberendezésben: egyre többen döntenek úgy, hogy a gyors tisztálkodáshoz megfelel egy zuhanykabin is a fürdőszobában, de az igazi luxust a hálószobában elhelyezett, gyönyörű kád nyújtja. És igazuk van! Semmi nem oldja hatékonyabban a stresszt, mint amikor elnyúlhatunk egy pohár borral a kádban, közben a hálószoba nyugalmát élvezzük. Itt nincs helye a sarokba állított műanyag alkalmatosságoknak, a hálószobába valóban csak a legszebb, legstílusosabb kádak kerülhetnek.

kád, szabadon álló, fürdőszoba, trend, hálószoba, Niagara Wellness, VS Fürdőszoba szalon

 

A Niagara Wellness szabadon álló kádjai

Különböző stílusú kádakat vonultat fel a Niagara Wellness kínálatában, így biztosan megtalálhatja azt, amelyik a legjobban illik otthonába. Az Olivia és az Alesia modellek inkább a hagyományosabb berendezésű lakásokba illenek, például egy klasszikus, nőies budoárba, itt már-már elengedhetetlen egy hasonló darab.

A Greta mindenhova illik, stílusfüggetlen. A modern lakásoknak, fürdőszobáknak, vagy hálószobáknak a Vanessa és a Molly modellek lehetnek az ékességei.

Gerda a luxus képviselője, klasszikus vonalvezetése egy kis modern csavart kapott, ettől lesz igazán egyedi, és látványos.

kád, szabadon álló, fürdőszoba, trend, hálószoba, Niagara Wellness, VS Fürdőszoba szalon

 

Egy dologban azonban egyformák ezek a külön álló kádak: kiváló minőségüknek és gondos formatervezésüknek köszönhetően  egytől-egyig a wellness érzésével ajándékozzák meg az otthonodat. 

Neked Melyik a kedvenced? Válaszd ki az otthonodhoz leginkább illő szabadon álló kádat a Niagara Wellness kínálatából! (x)

 

 

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Trendkövető gyerekszobák
Úgy tűnik, végképp leáldozott a babarózsaszín és a világoskék gyerekszobáknak. A...
Nemess Tímea
Egy lyukas fürdőkád hogyan javítható?
Kedves Tímea! A tanácsát szeretném kérni!
Nemess Tímea
Vízálló tapétát a fürdőszobába
Kedves Tímea, felújítom panellakásomat és a csempék helyett vízálló tapétát szeretnék...
Hogyan integráljuk a fürdőszobát a lakótérbe?
Míg a korábbi évtizedekben a fürdőszoba csupán alapvető funkcióját töltötte be,...
Pesti bérház férfias eleganciával
    Egy körfolyosós bérház belső udvarra néző kis lakása is képes megújulni, ha...