hirdetés
hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Dekorálj faltetoválással!

Falak vesznek körül lépten-nyomon: otthon, a munkahelyünkön - sok időt töltünk köztük, meghatározzák a hangulatunkat. Miért is ne alakítanánk falainkat mi magunk, kedvünk szerint? Ehhez kínál gyors, látványos és könnyen alkalmazható megoldásokat a WALLTREND faltetoválás.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

 

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A falak, bútorok, illetve üvegfelületek dekorálásával pár perc alatt elérhetjük, hogy környezetünk megújuljon, egyéni, hangulatos, barátságos hellyé váljon. Álmodd meg a saját ízlésednek megfelelő hangulatot, alakítsd személyessé otthonodat, irodádat, környezetedet, teremtsen egyedi és utánozhatatlan légkört.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A Walltrend Magyarországon 2008. óta, elsőként forgalmazza és gyártja az azóta töretlen népszerűségnek örvendő, kiváló minőségű, vékony öntapadó fóliából készült faltetoválásokat, melyek több mint 35 féle színben, matt felülettel, ill. arany, ezüst és bronz metál kivitelben is elérhetők.

A Walltrend dekorációs megoldásai kiválóan alkalmazhatóak festett falra, fűrészporos tapétára, bútorokra, üveg felületekre, csempére, műanyagra – legyen az a falon, a mennyezeten, sarkokban, nappaliban, konyhában, fürdőszobában, üzlethelyiségben, a hűtőszekrényen, a villanykapcsolók körül, laptopon, autón vagy akár a postaládán... De remekül feldobják a bútorokat, új színeket, friss lendületet visznek az egész lakásba.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A rugalmas vékony fólia remekül tapad, gyakorlatilag olyan, mintha festve lenne. Felhelyezése nem igényel szaktudást, tiszta munka, percek alatt, különösebb eszközigény nélkül hangolja át a tereket. Hatása tovább fokozható az öntapadó felülettel ellátott kiegészítőként rendelhető Swarovski kristályok alkalmazásával.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

Falra, ajtókra tervezett idézetekkel pozitív gondolatokat sugározhatunk, humort vagy épp bölcsességeket megosztva a térben. Természetesen itt sem kell falakba ütközni egyedi idézetek, gondolatok kivitelezése kapcsán: a Walltrend saját elképzelés alapján szívesen fogad egyedi igényeket, legyen az speciális méret, szín, saját betűtípus, illetve szöveg.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A Walltrend kínálatában megtalálható fotótapéták a korábban üres, unalmas nagyobb felületeket megújítva, családias, harmonikus vagy éppen üzleties légkört teremtenek meglévő képek, illetve saját fotók alapján.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A képeket vászon alapra nyomtatva a modern dekorációk és a hagyományos festészet közti arany középutat célozzák meg. Fedezd fel, hogy látszólag kis változással mennyivel otthonosabb, szebb lesz a nappali egy vászonképtől. Lehet akár több részes , lenyűgöző panorámakép, illetve saját készítésű családi fotó.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

Ha nem szeretnél üres üvegfelületeket, A Walltrend kínálta - speciális fóliára nyomtatott - üvegdekoráció kiválóan alkalmas arra, hogy vidám, dekoratív képekre cseréld őket. Az üzletek kirakatüvegein alkalmazva remekül felhívják a járókelők figyelmét. Ezek a termékek egyéb üvegfelületeken (zuhanykabin, üvegajtók, stb.) is impozáns látványt, maradandó élményt nyújtanak.

 

A felhasználási lehetőségeknek csupán a fantázia szab határt: A megrendelők kértek már dekorációt fürdőbe, padlóra, hűtőszekrényre, autóra, kukára, irodába, liftbe, cégtáblára, jógaterembe, TV stúdióba … Egyedivé és utánozhatatlanná téve ezzel a helyiségeiket, vagy éppen eszközeiket.

 

A Walltrend számos témában, sokféle stílusú képpel, motívummal segít megtalálni a megfelelő dekorációs megoldást. Amennyiben a webáruházban mégsem találod meg az igazit, keress minket, szívesen fogadjuk egyedi elképzeléseidet és segítünk a megvalósításában egyedi látványterv elkészítésével, szakmai tanácsadással és igény szerinti kivitelezéssel. (x)

 

Megbízható cég

minőségi termékek

elégedett ügyfelek

biztonságos vásárlás

gyors szállítás
_______________________


  WALLTREND faltetoválás



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Stílusos előszobák, közlekedők
Amikor a vendégek belépnek otthonunkba, először az előszobát pillantják meg. Ha szeretnénk jó benyomást kelteni, érdemes a berendezésére nagyobb ...

Dekor
Gyűjtőszenvedély: Benedict Winterrel beszélgettünk
Műkincsek, aukciók: egyeseknek hobbi, másoknak kiváltság. Benedict Winter maga is a szép tárgyak szerelmese, aki a Christie's aukciósház Privát ...

Inspiráló helyiségek
Virágos rét tálalva: Halmos Monikával beszélgettünk
Andersen egyik meséjében a virágok bált rendeztek, rózsalányok keringőztek jácintifjakkal. Ilyennek képzeltük Halmos Monika, a Rózsakunyhó ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Májustól papíralapú zacskóba kerülnek a pékáruk
Újabb lépést tett a SPAR a környezeti fenntarthatóság felé: május 19-től kivonta üzleteinek pékáru-részlegeiről a tisztán műanyag csomagolóanyagokat ...

Hírek
Ezek a házak versenyeznek a világ legszebb téglaépülete címért
50 pályaműre szűkítette a szakmai zsűri a „Brick Award 2022” díjért versenyben lévő projektek listáját. A döntőbe jutott alkotásokból jövő júniusban ...

Hírek
Megjelent az Otthon novemberi száma!
Hangolódunk az őszre, nem is akárhogyan! Bemutatjuk az évszakra jellemző tradicionális és rendhagyó lakberendezési és dekorációs trendeket – mindig ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek