Dekorálj faltetoválással!


Falak vesznek körül lépten-nyomon: otthon, a munkahelyünkön - sok időt töltünk köztük, meghatározzák a hangulatunkat. Miért is ne alakítanánk falainkat mi magunk, kedvünk szerint? Ehhez kínál gyors, látványos és könnyen alkalmazható megoldásokat a WALLTREND faltetoválás.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

 

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A falak, bútorok, illetve üvegfelületek dekorálásával pár perc alatt elérhetjük, hogy környezetünk megújuljon, egyéni, hangulatos, barátságos hellyé váljon. Álmodd meg a saját ízlésednek megfelelő hangulatot, alakítsd személyessé otthonodat, irodádat, környezetedet, teremtsen egyedi és utánozhatatlan légkört.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A Walltrend Magyarországon 2008. óta, elsőként forgalmazza és gyártja az azóta töretlen népszerűségnek örvendő, kiváló minőségű, vékony öntapadó fóliából készült faltetoválásokat, melyek több mint 35 féle színben, matt felülettel, ill. arany, ezüst és bronz metál kivitelben is elérhetők.

A Walltrend dekorációs megoldásai kiválóan alkalmazhatóak festett falra, fűrészporos tapétára, bútorokra, üveg felületekre, csempére, műanyagra – legyen az a falon, a mennyezeten, sarkokban, nappaliban, konyhában, fürdőszobában, üzlethelyiségben, a hűtőszekrényen, a villanykapcsolók körül, laptopon, autón vagy akár a postaládán... De remekül feldobják a bútorokat, új színeket, friss lendületet visznek az egész lakásba.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A rugalmas vékony fólia remekül tapad, gyakorlatilag olyan, mintha festve lenne. Felhelyezése nem igényel szaktudást, tiszta munka, percek alatt, különösebb eszközigény nélkül hangolja át a tereket. Hatása tovább fokozható az öntapadó felülettel ellátott kiegészítőként rendelhető Swarovski kristályok alkalmazásával.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

Falra, ajtókra tervezett idézetekkel pozitív gondolatokat sugározhatunk, humort vagy épp bölcsességeket megosztva a térben. Természetesen itt sem kell falakba ütközni egyedi idézetek, gondolatok kivitelezése kapcsán: a Walltrend saját elképzelés alapján szívesen fogad egyedi igényeket, legyen az speciális méret, szín, saját betűtípus, illetve szöveg.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A Walltrend kínálatában megtalálható fotótapéták a korábban üres, unalmas nagyobb felületeket megújítva, családias, harmonikus vagy éppen üzleties légkört teremtenek meglévő képek, illetve saját fotók alapján.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A képeket vászon alapra nyomtatva a modern dekorációk és a hagyományos festészet közti arany középutat célozzák meg. Fedezd fel, hogy látszólag kis változással mennyivel otthonosabb, szebb lesz a nappali egy vászonképtől. Lehet akár több részes , lenyűgöző panorámakép, illetve saját készítésű családi fotó.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

Ha nem szeretnél üres üvegfelületeket, A Walltrend kínálta - speciális fóliára nyomtatott - üvegdekoráció kiválóan alkalmas arra, hogy vidám, dekoratív képekre cseréld őket. Az üzletek kirakatüvegein alkalmazva remekül felhívják a járókelők figyelmét. Ezek a termékek egyéb üvegfelületeken (zuhanykabin, üvegajtók, stb.) is impozáns látványt, maradandó élményt nyújtanak.

 

A felhasználási lehetőségeknek csupán a fantázia szab határt: A megrendelők kértek már dekorációt fürdőbe, padlóra, hűtőszekrényre, autóra, kukára, irodába, liftbe, cégtáblára, jógaterembe, TV stúdióba … Egyedivé és utánozhatatlanná téve ezzel a helyiségeiket, vagy éppen eszközeiket.

 

A Walltrend számos témában, sokféle stílusú képpel, motívummal segít megtalálni a megfelelő dekorációs megoldást. Amennyiben a webáruházban mégsem találod meg az igazit, keress minket, szívesen fogadjuk egyedi elképzeléseidet és segítünk a megvalósításában egyedi látványterv elkészítésével, szakmai tanácsadással és igény szerinti kivitelezéssel. (x)

 

Megbízható cég

minőségi termékek

elégedett ügyfelek

biztonságos vásárlás

gyors szállítás
_______________________


  WALLTREND faltetoválás

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Melengető, őszi hangulatban: itt a novemberi OTTHON
Az OTTHON novemberi lapszáma tele van ötletekkel. Olyan megoldásokkal és lakásriportokkal,...
Kamarás Borbála
Milyen színekkel tegyem hangulatosabbá a konyhámat?
Kedves Borbála! A konyha, nappali, étkező egy légtérben van. A konyha magasfényű...
Deák Marcsi
Milyen színű kiegészítőket válasszak a fürdőszobába?
Szia! A fürdőszobában fekete-fehér a padló, egy színt keresek, ami menne hozzá, abból...
Milyen színű bútorokat válasszunk a tetőtéri szobába?
Kedves Borbála! Fiam, aki 20 éves, szeretné a szobáját a saját ízlése szerint át/berendezni....
Nyári hangulat Ibizától a Balatonig - Itt az új OTTHON
Augusztusban az OTTHON magazinnal izgalmas kalandozásra hívunk. Nézd meg velünk a...
Óceán ihlette kültéri bútorok
Holly Hunt 2017 tavaszán új kültéri bútorkollekcióval jelentkezik. A Moray fantázianevet...