Stílusos kezdetek


Először csak egy üres szoba. Nincs benne élet, hiányoznak a színek, az illatok, az érzelmek. Aztán megtudod: gyarapodik a család. Ekkor körbenézel, és az alapvető berendezéseket felsoroló lajstrom egy hirtelen mozdulattal a kukában landol. Rájössz: ez a helyiség ugyan a kisbaba birodalma lesz, valójában mégis a te játszó tered. A saját ízlésednek megfelelően alakíthatod, a legnagyobb szeretettel. Rólad is szól. Így most, anyák napja kapcsán kalandozásra hívunk: gyere velünk és nézd meg, mit gondolunk mi a gyerekek és az anyukák birodalmáról.

BABASZOBA ANYUKÁKNAK IS
Berendezéskor nem csak a kicsire kell figyelned. Ott vagy te is. A nap szinte minden percében. Ezért fontos, hogy a te stílusodhoz is illeszkedjen, hiszen csak így érzed magad majd jól ebben a helyiségben.

 

KREATÍV BRAVÚROK
Ha szereted a vicces, nem mindennapi dolgokat, ugyanakkor a praktikus megoldások híve vagy, engedd szabadjára a fantáziád! Házikó falak nélkül, vagy alvás a Holdon? Talán nem is gondolnád, de az ilyen típusú tárgyaktól a gyerek is kreatívabb lesz.JÁTÉK AZ EGÉSZ!
A gyerekszoba mesés, színes és élettel teli. A gyerekek számára vonzó a felnőttek világa, így kedveskedhetsz nekik olyan bútorokkal is, amelyeket te is szívesen magadénak tudnál. Ha például neked nem adatott meg egy régi lóca vagy egy híres tervező széke, a gyerekszobában te is nézegetheted a design klasszikusokat kicsiben.Fotó: Barbay Csaba/Flashback
Styling: Torma Beatrix

Még több ötletért lapozd fel az Otthon májusi számát.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Trendkövető gyerekszobák
Úgy tűnik, végképp leáldozott a babarózsaszín és a világoskék gyerekszobáknak. A...
A kikelet színe: a zöld
A friss zöld szín maga az élet: az egészség, a kibontakozó tavasz jelképe. Árnyalataiban...
Indiánnyár otthon
Ráérünk még a fűtött szobára meg a téliesítésre gondolni. Reggelizzünk, ebédeljünk,...