Kreatív szabadúszókat vár az Iparművészeti Múzeum


Ingyenes coworking lehetőséget hirdetett meg két hétre az Iparművészeti Múzeum, melynek üvegcsarnokában látják vendégül azt a 100 szerencsés jelentkezőt, akik az intézmény jelenleg is futó látogatókutatásának kérdőívén jelzik részvételi szándékukat.

Június 12 és 22. között összesen tíz napon át végezhetik feladataikat a jelentkezők a múzeum impozáns aulájában, míg a földszinti galérián pihenősarkokba vonulhatnak vissza feltöltődni. A múzeum olyan fiataloknak kíván lehetőséget teremteni, akik egyébként otthonról, kávézókból vagy könyvtárból látják el napi feladataikat. Szívesen látnak művészeket, vállalkozókat, kutatókat, szakdolgozatírókat is, szakterülettől függetlenül. A szervezők nem titkolt szándéka, hogy a résztvevők közben mélyebben is megismerkedhessenek a múzeumi mindennapokkal, a kiállításokkal és gyűjteményekkel, ennek érdekében a 100 résztvevő szabadon látogathatja a kiállításokat és a könyvtárat, valamint különböző programokon a kulisszák mögé is betekinthetnek.

Jelentkezni a múzeum látogatókutatásának aktuális kérdőívében az utolsó kérdésnél lehet, az egyéb közlendőkhöz elérhetőségeket és az 561-222 kódot beírva. https://goo.gl/forms/tFjCIFDR736OFjoi2

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Ablakból munkaállomás
A 21. században sok-sok irodaházban padlótól plafonig ér az üvegfelület. Akár a kisebb...
Kamarás Borbála
Milyen színű legyen a konyhabútor?
Kedves Borbála! Konyha átalakítás előtt állunk. A bútor terve már elkészült, de a...
Hogyan tegyem budoárossá a hálószobánkat?
Kedves Marcsi! Van egy kb. 11 nm nagyságú hálószobánk, mely alaprajza egy féloldalas...
Hogyan lehet egy szobából kettőt csinálni?
Kedves Marcsi! Kérném a tanácsát egy lakberendezési kérdésben. A testvéremmel van...
Balatonra néző lakások
A Siófoki ezüstparton, a belvároshoz közel, de mégis megfelelő távolságra a nyugodt...