Tapétaként simul a falra az LG új tévéje


Minden tökéletes tárgyban van valami közös: egyszerűek, letisztultak, hiányzik belőlük minden, ami felesleges. Ha ilyen tárgyakkal vesszük magunkat körül, harmonikus lesz az otthonunk. Az LG dizájnereit is ez a gondolat vezette, amikor a cég legújabb csúcstévéjét megtervezték. A Las Vegas-i CES-en a napokban bemutatott, alig néhány milliméter vékony, falra simuló LG SIGNATURE OLED W7 televízió légies formáival, tökéletes arányaival bármilyen környezetből kitűnik.

LG, tévé, TV, Oled, W7, vékony, sima, tapéta

Az LG 2017-es prémium kategóriás, 65 hüvelykes tévékészüléke egy mindössze 2,57 mm vékony OLED panel, melyből az alkotók minden felesleges elemet száműztek. Szinte semmi sem emlékeztet rajta a televíziók megszokott formáira, az LG új tévéje gyakorlatilag egy gyönyörű, karcsú lap. Picture-on-Wall (kép a falon) kialakításnak köszönhetően úgy simíthatjuk a falra, akár a tapétát vagy egy posztert.

LG, tévé, TV, Oled, W7, vékony, sima, tapéta 

A készülék és a fal között semmilyen rés nem marad, és a tévé a hátlapján elhelyezett mágneses tartókkal együtt is csak alig több mint 4 mm-re emelkedik ki a síkból – nem jobban, mint egy tükör. Így olyan látványt nyújt, mintha ablak nyílna a falon, melyen keresztül elképesztő képminőség tárul fel.

 LG, tévé, TV, Oled, W7, vékony, sima, tapéta

Bár a készülék önmagában is lenyűgöző szépségű, a képernyőn feltáruló színek is el fogják varázsolni a nézőt. A nevében jelzett OLED technológiának köszönhetően minden, aminek a képernyőn feketének kell mutatkoznia, valóban fekete marad, hogy mellette a legdinamikusabb, legélethűbb színek kelhessenek életre, egymilliárd árnyalatban.

 LG, tévé, TV, Oled, W7, vékony, sima, tapéta

A tévébe épített legkorszerűbb technológiának köszönhetően a képernyőn zajló események kellős közepén érezhetjük magunkat – az LG SIGNATURE OLED TV W7-el a mozizás minden élményét is megkapjuk.

 

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Trendkövető gyerekszobák
Úgy tűnik, végképp leáldozott a babarózsaszín és a világoskék gyerekszobáknak. A...
Nemess Tímea
Vízálló tapétát a fürdőszobába
Kedves Tímea, felújítom panellakásomat és a csempék helyett vízálló tapétát szeretnék...
Deák Marcsi
Különböző tapétákat egy szobába
Kedves Marcsi! Felújítás előtt vagyok, és nem boldogulok a tapétával.
Deák Marcsi
Nappali felújítása, átrendezése
Kedves Marcsi! A nyáron szeretném felújítani a nappalimat.
A legbájosabb gyermekbútor idén
A lapraszerelt bútorok világában nehéz olyan darabokat találni, amikhez emlékek,...
A mesélő tapéta
Íme egy tapéta, ami mesék tucatjait rejti magában! Nem is kell más a kicsalogatásukhoz,...