Lakberendezés+Design kiállítás a Vásárközpontban


A CONSTRUMA történetében példanélküli, hogy a kiállításon megjelenik a lakberendezés és a design témája. Idén hiánypótlóként látogathatjuk a LAKBERENDZÉS+DESIGN szakkiállítást.

Évek óta fennálló látogatói igény, hogy a CONSTRUMA az építőiparon kívül a lakberendezéssel és a formatervezéssel is foglalkozzon. Ennek tesz eleget a HUNGEXPO Zrt, amikor útjára indítja új termékét a LAKBEREDEZÉS+DESIGN szakkiállítást, a méltán elismert és nemzetközileg is rangos CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítással egyidejűleg április 5-10. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
A LAKBERENDEZÉS+DESIGN tematikája alapvetően a bútor, a konyhabútor, de ezen kívül a függönyök, kárpitok is részét képezik a kiállításnak.
A kiállítás szakmai hátterét két szakmai szervezet adja: a Magyar Bútor és Faipari Szövetség, valamint a 2011-ben megalakulásának szintén jubileumát ünneplő Lakberendezők Országos Szövetsége.
A szakmai szervezetek standjain a legfrissebb trendekbe nyernek bepillantást az ide látogatók, sőt, bútor és lakberendezési ötleteket is meríthetnek. A LOSZ standján  ingyenes lakberendezési tanácsadással is várják az érdeklődőket.


A lakberendezés témaköre mellett természetesen az építőipar teljes választéka megtalálható lesz a Vásárközpontban április 5-10. között a CONSTRUMA és HUNGAROTHERM kiállításpárosnak köszönhetően.
Az élhető környezet, a költségtakarékos megoldások, az energia hatékony felhasználása mind napjaink fontos kérdésévé vált. Éppen ezért a CONSTRUMA 2011 kiállítás és kapcsolódó programjai középpontjában az energiatudatosság, a környezetbarát, természetes építőanyagok, az innováció és a minőség áll majd.
A látogatók által sokszor hiányolt világítástechnika, épületvillamosság témaköre is erőteljesebb bemutatkozik 2011-ben az ELECTROLIGHT+BUILDING betétkiállítás keretében: többek között a Wago, Siemens, Tungsram-Schréder, Aumüller, KT Electronics cégek termékválasztékát, energiatakarékos megoldásait  is megtekinthetik az A pavilonban.
Szintén új betétkiállításként debütál a Fürdőszoba és Wellness, mely a fürdőszobai és egyéb vizes helyiségek berendezéseit, termékeit gyűjti egy csokorba az F pavilonban.

Ajánlatok építkezőknek, felújítóknak
A kiállításon látható lesz minden, ami az építkezéshez, felújításhoz szükséges.
Előreláthatólag az idei évben is számos kiállító jelentős kedvezménnyel kínálja termékeit. Ezen felül a nagyközönség a hétvégi napokon (április 8-10.) különféle szaktanácsadások és bemutatók segítségével készülhet fel a még szakszerűbb felújításra, házépítésre.

A CONSTRUMA 2011. április 5-10. között naponta 10.00-18.00 óra között várja az érdeklődőket: az első három napon a szakmát, péntektől vasárnapig pedig az építkezni, felújítani vágyó nagyközönséget. Vasárnap kedvezményes belépőjeggyel kedveznek a szervezők a 30. CONSTRUMA alkalmából.
Bővebb információ, kedvezményes online jegyvásárlás a kiállítás előtt: www.hungexpo.hu/construma vagy www.hungexpo.hu/lakberendezes-design

Tippek szigete – LOFTonLINE

A kiállítási területünkön, 112 négyzetméteren egy képzeletbeli, korábban bontásra ítélt, ám mégis rehabilitált- gyárépület falait építjük fel, mely egy egyterű „LOFT” lakást fog majd közre. A Loftunk lakója egy szintén képzeletbeli fiatal, egyedülálló programozó informatikus srác. A fiúnak kisgyermek kora óta a számítógép a mindennapok eszköze, enélkül nem tudja elképzelni az életét. Programozási tudását rendkívül magas szintre emelte, sok világcég alkalmazza őt a különféle technikai vívmányok kidolgozása során. Lakásában az elektronikának fontos a szerepe, intelligens rendszerrel irányítja a világítást, az árnyékolást, a biztonsági rendszert. Gépesített konyhájában a konyhai készülékeket az iPhone-járól irányíthatja, amely még arról is értesíti, ha a hűtőből elfogyott a tej!
A fiatalember szereti az egyszerű, de nagyszerű megoldásokat, értékeli a régi tárgyakat, a művészeti alkotásokat. Jó a humorérzéke, kedveli a nem megszokott, meghökkentő dolgokat. Így kerülhetett be lakásába egy régi falusi wc-bódé, amely belülről a legmodernebb technikával felszerelt szanitert rejti.
A fürdőszobája a háló-dolgozóval egyben, közös nyitott térben van. A különleges formájú mosdó és a „walk-in”, padlószintbe süllyesztett zuhanyzó szépen beleolvad a térbe, ezáltal nem uralkodik, nem hívja fel magára a figyelmet, mégis szépségével, különlegességével díszíti a nem éppen megszokott lakóegységet.


A nappali tágas, szellős tere segíti a kikapcsolódásban, míg ha éppen programot ír, elzárja magát a külvilágtól, amikor csak Ő és a Computere létezik.
Természetesen szívesen látja vendégül barátait, akiket a tetőteraszon berendezett kellemes kiskert várja, grillező és bárpult, finom falatok és hűsítő koktélok társaságában.
A Lakberendezők Országos Szövetsége tervező csapata felvállalja, hogy ismét olyan enteriőrt varázsol a kiállításra, mely megállítja a látogatókat, meghökkentő megoldásokkal felkelti az érdeklődést, és az emberek hírét viszik a Tippek Szigetének.
A tagcégeink számára olyan lehetőséget biztosít ez a különlegesség, amely teret ad a technikai újdonságok, a különleges anyagok, eszközök, az informatika, a design termékek bemutatására.

A „LOFTonLINE” Tervezőcsapata

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Otthon vidéki hangulatban
Egyre többen választják a vidéki élet nyugalmát és csendjét a nyüzsgő metropoliszok...
Kamarás Borbála
Mahagóni bútorhoz választott falszín
Kedves Borbála! A nappali szobába szeretnénk megtalálni a megfelelő falszint a mahagóni...
Deák Marcsi
Milyen legyen a konyhabútor?
Kedves Marcsi, a konyhabútor kiválasztásában kérném a segítségét.
Megtervezték a világ legszebb zsebkendőtartóját
Íme a bizonyíték, hogy milyen nagy változáson mehet át egy egyszerű, hétköznapi tárgy,...
Teremts otthont velünk!
Elegancia, kényelem, megbízhatóság, innováció, minőségi termékek, jó árak egy helyen....