Tiszta levegőt otthonra is!


A civilizációs betegségek közül az egyik leggyakoribbak az asztma, illetve a légzőszervi problémák. Sokat tehetünk a betegségek ellen egy jó minőségű légtisztítóval, mely szinte észrevétlenül bújik meg otthonunkban, miközben vigyáz egészségünkre.

Az új Electrolux Oxygen légtisztítóval egészségesebbé tehetjük otthonunk levegőjét, s ezzel csökkenhet az asztma, hörghurut és más légzőszervi megbetegedések kialakulásának kockázata. Az Oxygen éjszakai üzemmódban csendben és hatékonyan dolgozik, így biztosan nem zavar meg senkit a pihenésben.Időnk jelentős részét, otthon vagy a munkahelyünkön, zárt térben töltjük. A szobákba kerülő por, a háziállatok szőre, és más, a levegőben lévő, káros anyagok, szennyezetté teszik otthonunk levegőjét. Európában már 80 millió ember szenved valamilyen légzőszervi betegségben, allergiában, vagy asztmában, és számuk folyamatosan emelkedik.
Az otthon töltött idő legnagyobb részét alvással töltjük, melynek minősége meghatározza az egész napunkat. Ha tiszta, jó levegőben alszunk, akkor kipihenten, fitten ébredünk. Az Oxygen légtisztító Hepa filtere a legapróbb káros részecskéket is képes kiszűrni a levegőből, mint a pollen, penész spóra, poratka és más allergének. A készülék „alvó” üzemmódban, szinte alig hallhatóan működik, így biztosítja számunkra a nyugodt pihenést, és a hálószoba friss levegőjét.Az új légtisztító továbbfejlesztett, háromszintű szűrő rendszere, szinte teljes egészében kiszűri a levegőből a káros anyagokat. Az Oxygen egy óra alatt 313 m3 levegőt képes megtisztítani az irritáló, asztmát kiváltó anyagoktól, mint például a dohányfüst, a por, a háziállatokból származó allergén anyagok, és a különböző pollenek.A légtisztító automata szagérzékelője azonnal magasabb fokozatba kapcsolja a ventilátort, ha szagokat, vagy gázokat érzékel a szobában. A csendes üzemmódban a légtisztító mindössze 5 watt energiát fogyaszt óránként, így akár egész nap dolgozhat anélkül, hogy jelentősen megnövelné a villanyszámlát.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Otthon vidéki hangulatban
Egyre többen választják a vidéki élet nyugalmát és csendjét a nyüzsgő metropoliszok...
Az igazán gondtalan otthon titka
Manapság már nem csak azért építünk házat, hogy fedél legyen a fejünk fölött. A modern...
Természetes burkolatok otthonodba
Töretlen népszerűségnek örvendenek a természetes anyagokból készülő burkolatok, melyek...